Sydäniskuri on kuin vakuutus – Toijalan S-marketilla ja Monarilla apu on nyt lähempänä

Satu Levo opetteli sydäniskurin käyttämistä Toijalan S-marketissa. Harri Karlenius (vas.) neuvoo ja Lions Clubin presidentti Pentti Kulla sekä sihteeri Ahti Kallioinen seuraavat.

Lions Club Toijala on lahjoittanut sydäniskurin S-marketille sekä monitoimihallille. Lahjoitus oli osa Suomen Lions-liiton kampanjaa, jossa on tavoitteena saada maahan tuhat uutta sydäniskuria.

Paikallisen klubin presidentti Pentti Kulla kertoo, että järjestössä oli ehditty miettiä lahjoitusta jo ennen valtakunnallista kampanjaa.

Toijalassa ei ole tietääkseni ollut tätä ennen sydäniskureita julkisilla paikoilla. Iskuri on vähän kuin vakuutus, eli toivotaan, ettei sitä koskaan tarvita mutta jos tarvitaan, niin apu on lähellä.

Lahjoitusten paikat valittiin niin, että laitteet olisivat mahdollisimman keskeisillä paikoilla.

Toimitusjohtaja Harri Karlenius Rescue Training Housesta toimitti sydäniskurin Toijalan S-marketiin ja opasti henkilökuntaa laitteen käyttöön. Käytön opetteleminen mietitytti henkilökuntaa, mutta opeteltaessa kävi ilmi, että laite neuvoo käyttäjäänsä.

Marketpäällikkö Timo Westerberg sanoo, että laite sijoitetaan S-marketissa Postin toimipisteen yhteyteen, koska siinä on aina henkilökuntaa paikalla.

Myös monitoimihallilla henkilökunta koulutettiin laitteen käyttöön luovutuksen yhteydessä.

Harri Karlenius opasti Satu Levoa iskurin käyttöön.

Marketpäällikkö Timo Westerberg (vas.) otti vastaan leijonien lahjoituksen Toijalan S-marketissa Harri Kaireniukselta (toinen oik.). Kuvassa myös Lions Club Toijalan presidentti Pentti Kulla ja sihteeri Ahti Kallioinen.

Marketpäällikkö Timo Westerberg (vas.) otti vastaan leijonien lahjoituksen S-marketissa Harri Kaireniukselta (toinen oik.). Kuvassa myös Lions Club Toijalan presidentti Pentti Kulla ja sihteeri Ahti Kallioinen.

 

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.