Nuorisotyöryhmäläiset seuraavat politiikkaa ja osaavat vaikuttaa

Pirkanmaa 2021 -nuorisotyöryhmä valmistelee tietä tulevalle maakunnan nuorisovaltuustolle. Nuorisotyöryhmään kuuluvat muiden muassa tamperelainen Abdulgaadir Mohamed Lugman (ylärivi, vasemmalta), kuhmoislainen Helmi Arrenius, pirkkalalainen Sini Suurmäki, akaalainen Josefiina Ruohomaa, tamperelainen Maria Minkkilä, ylöjärveläinen Paul Pellas, tamperelainen Abbas Bare, mänttävilppulalainen Soili Kalliokoski, orivesiläinen Konsta Lamminen, valkeakoskelainen Emma Löövi ja nokialainen Ville Viikki, tamperelainen Tytti Halttu (alarivi, vasemmalta), akaalainen Tearra Carney, juupajokelainen Sara Nurminen, sastamalalainen Helga Rantanen ja hämeenkyröläinen Pipsa Pääskynkivi.Lempäälän nuorisovaltuuston jäsen Eriikka Paakkala tunnisti koulureitillään vaaranpaikan ja teki oitis omatoimisesti kuntalaisadressin asian korjaamiseksi. Kunta ryhtyi toimeen parantaen risteyksen näkyväisyyttä. Ylöjärven nuorisovaltuuston puheenjohtaja Paul Pellas viihtyy kaupunginhallituksen ja -valtuuston kokouksissa, koska virkamiehet ja luottamushenkilöt ovat aidosti kiinnostuneita paikkakunnan nuorten mielipiteistä. Nämä kaksi nuorta edustavat asuinpaikkakuntiensa nuoria uutukaisessa Pirkanmaa 2021 -nuorisotyöryhmässä, jonka vaikuttamismahdollisuuksiin he uskovat kuin pukki sarviinsa.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.