Uutisia sata vuotta sitten: Toijalan Sanomat lauantaina 12. huhtikuuta 1919

Lauantaina 12. huhtikuuta

 

Toijalan Sanomalehti O. Y:n vuosikokous

pidetään kunnallistoimistossa maanantaina t. k. 28 pnä klo 5 i. p., jossa käsitellään yhtiöjärjestyksen määräämät asiat. Johtokunta.

 

Kadotettu

Wällyt, rekipeite, saali, tyyny ja reen kuskituoli putosivat wiime kuun 27 p:nä Toijalaan tahi Toijalan ja Tarttilan kylien wäliselle tielle hewosen irti päästyä. Pyydetään palkkiota wastaa ilmoittamaan Tarttilan Paasian taloon.

 

Huutokauppa

Wapaaehtoisella huutokaupalla paikkakunnalta poismuuton tähden myydään maanantaina t. k. 14 p. klo 10 e.pp. Juho Pallaksen omistamista huoneista Köywärin wainiolla kaikenlaista irtaimistoa, kuten huonekaluja, joista yhden huoneen kalusto kokonaan, waatetawaraa, astioita y. m. omaisuutta; huudot owat paikalla maksettavat. Akaan Toijalassa huhtikuun 8 p:nä 1919. Nestor Kilpi. Pyydetty toimitusmies.

 

Kuulutus

Akaan kunnan mantaalirahaston tilit wuodelta 1918 ynnä tilintarkastajan lausunto owat manttaaliomistajain nähtäwinä 14 p:wän ajan kuluwan huhtikuun 15 p:stä lukien. Akaassa 10 p. huhtik. 1919. Otto Sawio. Frans Wirtamo.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?