Toijalan Valpas liikutti sulkapalloilijoita viikonloppuna Tampereella – Marko Lehmusvirralle, Noora Niemiselle ja Lotta Sunille voitot Avoimessa luokassa

Toijalan Valppaan sulkapallojaoston ja Victor Finlandin järjestämä sulkapallon harrasteturnaus järjestettiin lauantaina 23.3. Tampereen Tenniskeskuksella. Kisaajat pääsivät nauttimaan Tenniskeskuksen lähes uusista sulkapallokentistä. Valppaan tämän vuoden neljästä harrastekilpailusta kaksi kilpaillaan Tampereella ja kaksi Toijalan Monitoimihallilla.

Osanottajia oli tuttuun tapaan laajalti Pirkanmaalta ja muualta Etelä-Suomesta. Pelaajia turnaus keräsi yhteensä 105, joista yli puolet olivat harrastepelaajia. Valppaan turnaukset ovat saaneet harrastajat yhä paremmin liikkeelle tutustumaan lajin kilpailullisempaan puoleen.

Turnauksessa kilpailtiin 16 luokassa. Avoimen-, B-, C- sekä harrasteluokan lisäksi voitoista pelattiin myös ikäluokissa. 135 pelatun pelin jälkeen voittajat olivat selvillä kaikissa luokissa lauantaina iltakahdeksan jälkeen.

Valppaan pelaajat pärjäsivät ylemmissä luokissa hyvin. Avoimen luokan miesten kaksinpelin voitti Marko Lehmusvirta, naisten nelinpelin Noora Nieminen ja sekanelinpelin Lotta Suni. Myös B-luokassa valpaslaiset pääsivät podiumpaikoille. Sekanelinpelin voitti Heidi Vilpas ja miesten nelinpelissä Kimmo Numminen oli toinen.

Valppaan pelaajat ja talkoolaiset pitävät kotikisoista nyt pienen tauon. Seuraavat kilpailut järjestetään Monarilla lokakuussa. Kansallisissa kilpailuissa lisenssipelaajilla sen sijaan on vielä muutama mahdollisuus kerätä pisteitä ennen kesätaukoa.

Mikko Vuorinen

Naisten nelinpelin B-luokan palkitut, korkeimmalla korokkeella Pipa Turvanen ja Eliisa Löyttyniemi sekä kakkoset Annakaisa Kivioja ja Lotta Kroneld-Virtanen. Kuva: Mikko Vuorinen

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.