Senioritalossa pelataan korttia ja jumpataan porukalla – perjantaina juhlistettiin 89-vuotissynttäreitä

Kädet ja jalat alkavat heilua, kun soittimesta alkaa soida Musta Rudolf.

Yhteisistä jumppahetkistä innostuneet Senioritalon asukkaat kokoontuvat maanantaisin ja perjantaisin talon kerhohuoneelle. Yhteiset kokoontumiset alkoivat Toijalan torin laidalla jo viitisentoista vuotta sitten kortinpeluusta.

– Maijasta aloitettiin ja sitten ruvettiin jumppaamaan, kertoo talon alkuperäisiin asukkaisiin kuuluva Helka Metsäntähti.

Asukkaat yllättivät Metsäntähden perjantain jumppatuokiossa kakkukahveilla, joilla juhlistettiin Metsäntähden lauantaista 89-vuotissyntymäpäivää.

Kortit pöytään

Kortinpeluussa Maija on sittemmin vaihtunut Bridgeen ja Canastaan. Kortti-iltoja kerhohuoneella vietetään joka ilta. Välillä pelirinki on koolla jonkun kotona.

Jumppapäivinä liikuntatuokio käynnistyy ilman paikalla olevaa ohjaajaa, jumppaohjeet kun tulevat nauhurista. Jumppaajat osallistuvat liikkeisiin omaan tahtiinsa ja omien voimiensa mukaan.

– Tämä on henkisesti ja kaikin puolin tärkeä asia. On ihanaa, kun on yhteistä kanssakäymistä. Vaikka oma liikkumiseni on huonoa, olen käynyt täällä heiluttamassa käsiäni, ja kotona jatkan, Helka Metsäntähti kertoo.

Jumppatuokioihin osallistuva Helka Metsäntähti on Senioritalon alkuperäisiä asukkaita.

 

Helka Metsäntähti yllätettiin perjantaina kakkukahveilla Senioritalon jumppatuokiossa.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.