Lauantain Almuklubilla nähdään peräti neljä bändiä – Salmiset synkkaavat itsensä electropoljentoon

Harri Salminen ja Tommi Salminen muodostavat Salmisen Pojat Electro -duon.

Akaan elävän musiikin yhdistys Almun parin kuukauden välein järjestämät Almuklubit jatkuvat lauantaina 9.3. ravintola Leskirouvassa Toijalassa. Tällä kertaa lavalla on Akaa–Tampere-akselilta peräti neljä bändiä, eikä lysti tuttuun ja totuttuun tapaan maksa yleisölle mitään.

A. Virtanen Duo tulee Tampereelta ja esittää folk-rockia, jossa sielukkaat lyriikat ja konstailemattomat melodiat luovat harmonisen kokonaisuuden. Duossa soittavat Vesa Virtanen (laulu ja kitara) sekä Tomi Kurko (koskettimet).

Akaalais-tamperelainen Wonderfools kaivautuu musiikissaan soulin kallioperään. Pääosa ohjelmistosta on Stevie Wonderin kynästä, tosin triolle sovitetussa muodossa. Markus Mantere kynäilee koskettimistaan sulosointuja ja laulaa samalla kun Teemu Minkkilä (rummut) ja Olli Kuismanen (basso) luovat taustalle tarvittavan rytmiikan.

Lievästi rootsahtava ryhmä Tampereelta, Bit Rootsy, seilaa Akaaseen rockin, r&b:n ja bluesin ristiaallokossa suuntaviittoinaan enemmän tai vähemmän merkittäviä tunnelmapaloja rytmin valtameressä. Jäseninä Petri Heiskanen (laulu), Antti Katajisto (kitara), Antti Kulmala (basso) sekä Tero Hieta (rummut).

Akaalainen Salmisen Pojat Electro on kahden kokeneen soittajan combo, jonka materiaalina on klassikkopoppia kahdella kitaralla ja laululla synkattuna sähköiseen electropoljentoon. Viihdyttävän, tanssittavan ja oivaltavan orkesterin jäsenet ovat Harri Salminen (kitara, laulu) ja Tommi Salminen (kitara, taustalaulu).

Soitto Almuklubilla alkaa kello 21.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?