Tuki- ja liikuntaelinterveyden lähettiläs luennoi Akaassa

Akaan Seudun Ruskat saa torstaina 14.3. kello 11 vieraakseen kansainvälisen tuki- ja liikuntaelinterveyden lähettilään, ortopedi Esko Kaartisen Helsingistä. Toijalan Sampolassa (Sampolantie 3) järjestettävä tilaisuus on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille.

Esko Kaartinen toimii ortopedinä Eiran sairaalassa Helsingissä. Hän on tähystyskirurgian uranuurtaja Suomessa ja kouluttanut paljon erityisalaansa kotimaassa sekä naapurimaissa. Kaartinen on Suomen Nivelyhdistyksen puheenjohtaja ja pitkäaikainen vaikuttaja myös Tuki- ja liikuntaelinliitto Suomen Tulessa.

Kaartinen luennoi tule-terveydestä maallikkoystävällisesti ja toimii aktiivisesti terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tule-terveyden edistämiseksi.

Tule-lähettilään arvonimen myöntää maailman tuki- ja liikuntaelinjärjestö Global Alliance for Musculoskeletal Health tunnustuksena vaikuttavasta työstä. Arvonimi on myönnetty Esko Kaartiselle vuonna 2016.

Yli puolitoista miljoonaa suomalaista kärsii pitkäaikaisesta tuki- ja liikuntaelinongelmasta. Merkittävää osaa vaivoista voidaan ennaltaehkäistä tai niiden puhkeamista voidaan lykätä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?