Mika Nuorva konsertoi Loimussa

Loimu kokoontuu 3.3. klo 15 Akaan seurakuntasalissa osoitteessa Sontulantie 1. Tilaisuudessa Ensio Partanen pitää puolen tunnin raamattutunnin aiheesta Jumalan rakkauden uhritie. Juha Salmesvuori esittää aiheeseen tekemänsä vastausmusiikin. Mirja Lassila saa yleisöltä laulun aiheen ja Mika Nuorva pitää konsertin.

Mika Nuorva aloitti laulujen tekemisen jo 12-vuotiaana. Nuorisotyönohjaajaksi opiskellut muusikko on keikkaillut muun muassa Pekka Kososen kanssa. Soihtuorkesterin kanssa hän teki viisi pitkäsoittolevyä.

Nuorvan sooloura alkoi vuonna 2002 kun hän julkaisi singlet Yötä myöten ja Yksinäinen ilta. Sinkkuja oli tuottamassa muun muassa Vesa-Matti Loirin ja Aki Sirkesalon kanssa yhteistyötä tehnyt Hannu Pikkarainen ja ne saivat runsaasti radiosoittoja.

Seuraavat soololevynsä Suunnitelma been vuodelta 2005 ja Paratiisin siirtomaat vuodelta 2008 Nuorva tuotti itse. Jälleen biisit löysivät kuulijansa sillä Kuutamolla ylsi Radio Suomen listan ykköseksi ja rakkausballadi Vierivät vuodet sekä radion onnitteluohjelmien että monen hääpäivään valmistuvan suosikki.

Loimuun on vapaa pääsy. Pyhäkoulu pidetään kulmasalissa klo 15 alkaen. Kahvitarjoilu on klo 15.35.

Mika Nuorva esiintyy Loimussa. Kuva: Antti Rintala.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?