Topalta rimanalitus Kaupissa – asenne ratkaisi ja takkiin tuli

Toijalan Pallo-49 ei lisännyt pistetiliään futsalin kakkosessa sunnuntaina 10. helmikuuta. Sarjataulukon ja kuntopuntarin piti tukea sitä, että Topan vastustaja Comeback FS kaatuu. Asenne ratkaisee -teema puri kuitenkin Kauppi Sport Centerissä käydyssä pelissä.

Tämän vuoden viidestä edellisestä pelistään neljä voittanut Topa sai sarjan toiseksi viimeiseltä joukkueelta takkiinsa reilusti. Peli päättyi Comebackille 10–3 (3–1).

Monta hyvää matsia tällä kaudella pelannut Topa oli nyt varsin saamaton. Joukkue sai mitä tilasi, eikä puhtaita papereita ansainnut kukaan. Varoituksiakin porukka keräsi kolme. Topan maalintekijät olivat Jesse Järvi 2 ja Mikko Tromstedt 1.

Uskotaan kuitenkin, että seuraavassa pelissä asennetta löytyy riittävästi, sillä lauantaina 16. helmikuuta kello 16 Toijalan Monitoimihallille saapuu kärkijoukkue WFT Valkeakoskelta. Vakuuttavasti koko kauden pelannut WFT on sarjassa nykäissyt jo viiden pisteen kaulan kakkosena olevaan Vehmaisten Urheilijoihin.

Kauden ensimmäisen kohtaamisen joulukuun alussa Apialla, WFT vei niukasti 4-3.

Mitaliturnaus lipumassa Topan naisilta?

Toijalan Pallo-49:n naisjoukkueen pääsy futsalin naisten kakkosen Final Four -lopputurnaukseen koki takaiskun. Sunnuntaina 10. helmikuuta Pirkkalassa käyty  turnaus toi joukkueelle kaksi tappiota.

Ottelu Tampereen Akateemista Mahtia vastaan oli taistelupeli. Kia Lingmanin kaksi maalia veivät Topan 2–0-johtoon, mutta Mahti teki taukotilanteeksi 2–2. Kova vääntö jatkui toisellakin jaksolla. Yksi osuma saatiin, ja se vei Mahdin 2–3 voittoon. Harmittavaa, sillätoisinkin päin olisi tulos voinut tilanteisiin nähden olla.

Menikö latinki Topalla sitten täysin tuohon päivän ensimmäiseen peliin? Joka tapauksessa Ilves/FS 2 pyöritti toisessa ottelussa Topasta 5–0-voiton.

Topa kohtaa alkusarjan päätösottelussaan sunnuntaina 24. helmikuuta Pirkkalan Jalkapalloklubin. Peli Toijalan Monitoimihallilla alkaa kello 18. PJK on kaksi pistettä Topaa edellä, ja voitolla kotijoukkue ohittaa vieraansa. Voitto on otettavissa, joten ottakaapa se Topa-naiset!

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.