Leijonat lahjoittivat suksia Kylmäkosken päiväkodin lapsille

Päiväkodinjohtaja Anu Koivula ja kuvaushetkellä paikalla olleet lapset ottivat vastaan koko päiväkodin puolesta hiihtotarvikkeet. Sukset kävi torstaina 7.2. luovuttamassa Kylmäkosken Leijonien puolesta Heikki Kuisma. Kuva Lauri Seppälä

Kylmäkosken Lions Club sai vihiä, että Kylmäkosken päiväkodin viereen on Kylven ahkerat latujen tekijät tehneet ladut. Upeata! Nyt päiväkodin lapsetkin pääsevät nauttimaan liikunnan ilosta ja kokemaan, oppimaan hiihdon ihmeellisiä saloja oikeilla, kunnon laduilla.

Vaan aina kaikki ei mene niin kuin haaveillaan ja suunnitellaan, sillä kävi ilmi, että syystä tai toisesta kaikilla lapsilla ei ole ollut suksia mukanaan hiihtotuokioihin. Jotta jatkossa kaikki lapset pääsisivät kokemaan hiihtämisen iloa, päätti Kylmäkosken Lions Club lahjoittaa viidet suksisetit (sukset, sauvat, monot) Kylmäkosken päiväkodin lapsille.

Ei muuta kuin hiihtämisen riemua ja kivoja hiihtokelejä koko päiväkodin sakille, toivottaa Lions Club Kylmäkoski.

Lauri Seppälä

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?