Helsingistä 15.51 lähtevä R-juna on peruttu

VR varautuu hankaliin sääolosuhteisiin, minkä vuoksi osa lähiliikenteen junavuoroista jätetään ajamatta tänään tiistaina. Kaukoliikenteen vuoroja ei peruta etukäteen, mutta matkustajien kannattaa varautua myöhästymisiin ja mahdollisiin peruuntumisiin.

Kova lumisade on hankaloittanut eilen ja tänään junien kulkua. Haastavat sääolosuhteet vaikuttavat etenkin ratainfraan, kuten vaihteiden kääntymiseen ja sähköjärjestelmiin. Sääolosuhteet ovat tuoneet haasteita myös junakalustolle.

VR lähiliikenteessä perutaan Helsinki–Riihimäki-väliltä kaikki D-junat tiistaina 29.1.

Lisäksi kello 15:51 Helsingistä lähtevä ja Toijalassa ja Viialassakin normaalisti pysähtyvä R-juna 9693 peruttiin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?