Leijona Futsalin voittoputki jatkui kotisalissa – Tervareiden kanssa tehtailtiin 15 maalia

Miikka Hurme iski kaksi maalia lauantaina. Kuva: Tuukka Nyström.

Futsal-Liigan runkosarja lähesty loppusuoraa. Lauantaina Toijalan Monitoimihallilla pelattiin tärkeistä pisteistä, ja kotijoukkue Leijona Futsal oli jälleen voitokas. Näin joukkue nappasi jo neljännen peräkkäisen voittonsa sarjassa. Tällä kertaa jyrän alle joutui oululainen Tervarit, joka kaatui lukemin 10–5 (5–1).

Lauantai-iltapäivä tarjosi akaalaisyleisölle maalirikkaan pelin. Kovin kiivaaksi taistelu voitosta ei kuitenkaan missään vaiheessa yltynyt, sillä Leijona Futsal oli avausminuuteista lähtien pari askelta vieraitaan edellä. Jo toisella peliminuutilla Petri Grönholm pääsi iskemään avausmaalin, ja tauolle mennessä lukemiksi oli taottu jo 5–1.

Toinen jakso ei muuttanut voimasuhteita, mutta avoimessa pelissä myös vierasjoukkue pääsi iskemään maaleja. Ottelun voittajasta ei ollut kuitenkaan missään vaiheessa epäselvyyttä, ja näin kotijoukkue kuittasi tärkeät sarjapisteet taistelussa runkosarjan kärkipaikoista.

Leijona Futsalin tehomiehinä häärivät tehopisteet 3+1 kerännyt Dusan Milojevic ja 2+2 naputellut Grönholm. Kolmeen pisteen miehiä olivat myös Jussi Nyström (2+1) sekä kolme syöttöpistettä kerännyt Jovan Stankovic. Miikka Hurme osui kahdesti, ja kertaalleen palloa kaivettiin Tervarit-maalista oman pelaajan ohjaamana. Kotijoukkue pisti omissakin maaleissa paremmaksi ohjaten kaksi osumaa itse ohi Juho Laineen.

Kolme miestä kahteen maajoukkueeseen

Leijona Futsalin pelaajavalmentaja Stankovic oli tyytyväinen pelin jälkeen.

– Toisella jaksolla vähän ote herpaantui, mutta ihan hyvä rutiinivoitto kuitenkin. Pääsimme vähän laajemmin kierrättämään pelaajiakin. Voittoputkessa on hyvä lähteä maajoukkuetauolle, Stankovic kommentoi.

Jussi Nyström osui kahdesti Tervareita vastaan. Kuva: Tuukka Nyström.

Vuoden 2019 neljännestä liigapelistä tuloksena oli siis viides voitto. Siihen voi ainakin olla tyytyväinen, vaikkei lauantain ottelu mitään suurta urheilujuhlaa ollutkaan, kun joukkueiden tasoero kävi ilmi heti pelin alusta lähtien.

Maajoukkuetauko tarkoittaa Leijona Futsalin osalta kovaa treeniä kevättä varten. Suomen maajoukkueen mukana MM-karsintoihin lähtevät Juhana Jyrkiäinen sekä Kasper Kangas. Stankovic itse puolestaan matkustaa Bulgarian maajoukkueen mukaan, sillä hän on sekä Serbian että Bulgarian kansalainen.

Kausi jatkuu liigan osalta ensi viikon lauantaina Somerolla SoVon vieraana.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.