Viialan K-kauppias keräsi kunniaa – Niko Nylund palkittiin Länsi-Suomen ja Pohjanmaan alueen vuoden tulokkaana

Niko Nylund pokkasi Länsi-Suomen ja Pohjanmaan K-market-kauppiaiden vuoden tulokkaan palkinnon. Kuva: K-ryhmä.

Vuoden 2018 parhaita K-Marketeja Länsi-Suomesta ja Pohjanmaalta on palkittu. Alueensa parhaaksi K-Market kauppiaaksi valittiin kauppias Jonna Railamo Tampereelta. Palkinnon perusteina olivat erinomainen myynnin- ja asiakastyytyväisyyden kehitys, suunnitelmallinen toiminta sekä jatkuva oman toiminnan uudistaminen.

Vuoden tulokkaan palkinnon pokkasi K-Market Maukasta Viialassa pyörittävä Niko Nylund.

Nylund aloitti Maukkaan uutena kauppiaana heinäkuussa 2017 ja tykästyi Viialaan heti sen verran paljon, että muutti sinne tanssinopettajana työskentelevän avovaimonsa Sanni Räisäsen kanssa.

Nylund oli Viialassa aloittaessaan vasta 24-vuotias ja Suomen nuorimpia K-kauppiaita. Kauppiasurasta hän oli haaveillut pienestä pitäen.

– Meillä ei ole suvussa kauppiaita, mutta pikkupojasta asti olen halunnut olla isona kauppias. Minua kiinnostaa kaupankäynti ja töiden tekeminen ihmisten kanssa. Olen myös yrittäjähenkinen, Nylund kertoi Akaan Seudun haastattelussa elokuussa 2017.

Nylund on tullut asiakkailleen tutuksi sekä arjessa että järjestäessään kaupassa ja sen pihalla monenlaisia tempauksia muun muassa Viialan markkinoiden ja Vasenkätisten Vestivaalin aikaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?