ToVoLi viettää 95-vuotisjuhlavuottaan

ToVoLin joulunäytöksessä esiintyi yli 200 lasta ja aikuista. Kuva Satu Aaltonen.

Tänä vuonna ToVoLi ry juhlii 95-vuotista toimintaansa. Seura on perustettu Toijalan Naisvoimistelijoiden nimellä keväällä 1924. Seura lupaa juhlan kunniaksi entistäkin huikeamman kevätnäytöksen.

ToVoLin lasten ja nuorten ryhmät esiintyvät perinteisesti kaksi kertaa vuodessa, keväisin ja joulun alla. Joulukuussa Toijalan Monitoimihallilla järjestettyssä joulunäytöksessä esiintyi yli 200 lasta ja aikuista. Reilu 300 henkeä kannusti heitä yleisössä.

Seuran kilpavoimistelujoukkueet harjoittelevat ohjelmiaan ympäri vuoden ja myös muut ryhmät valmistelevat esityksensä pohjautuen tunneilla opittaviin liikkeisiin. Joulunäytöksessä oli menoa ja meininkiä, rytmiä ja tunnelmia ympäri maailman joulua unohtamatta. Illan rohkeimpia esityksiä olivat ehdottomasti rytmisen voimistelun nuoret tytöt, jotka ottavat lavan haltuun yksin. Näytös olikin täynnä raikuvia aplodeja, kimallusta, glitteriä ja nutturoita.

Kamppailijat muuttivat Vennerille

ToVoLin tilat sijaitsevat Vennerillä Kurkelantiellä Toijalassa. Seuran tiloihin on muuttanut myös Akaan Kamppailijat. Seurat odottavat synergiaetuja eri liikuntamuotojen toimimisesta saman katon alla. Samoilla saleilla on treenannut jo muutaman vuoden ajan myös Rock Team Akaa.

Joulunäytöksessä nähtiin näyttäviä esityksiä. Kuva Satu Aaltonen.

Fiore-joukkueessa esiintyivät Iida Kauranen (takarivi vas.), Reetta Viholainen, Kaisla Korhonen, Sofia Maunula, Pinja Palkoranta ja Amanda Aaltonen (eturivi vas.), Kaisa Humala, Siiri Siukola, Nea Laajoki ja Sara Maunula. Kuva: Satu Aaltonen.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
BLACK FRIDAYN pimeä tarjous: AS DIGI 2 kk 5,90 €.