Majataloillat jatkuvat Viialassa

Eve ja Ossi Mäki-Reini saapuvat Majataloillan musiikkivieraiksi. Kuva Jani Laukkanen.

Kuka pystyy muuttamaan veden viiniksi, kysytään vuoden ensimmäisessä Entisten nuorten Majataloillassa sunnuntaina 20.1. kello 17 Viialan kirkolla.

Majatalon musiikkivieraaksi saapuu Etelä-Pohjanmaalla Soinissa asustelevat Eve ja Ossi MäkiReini. Pariskunta on hyvin kysytty esiintyjä kirkollisissa tilaisuuksissa. Heidän laulunsa käsittelevät arjen kysymyksiä. Eveltä ja Ossilta on ilmestynyt kolme äänitettä, joista tuorein viime syksynä julkaistu Yksi niistä -albumi.

Jeesuksen ensimmäinen tunnusteko oli veden muuttaminen viiniksi Kaanan häissä. Majataloillassa kysytään, miten Jeesus näkyy ja kuuluu pienen ihmisen elämässä. Illan puhujavieras on tamperelainen lähetystyöntekijä Tiina LatvaRasku. Hän toimii Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen internet-työntekijänä kohdealueena Kauko-Itä ja erityisesti Japani. Latva-Rasku on luonut työvälineekseen monikielisen Raamattu-sivuston nimeltään Bible toolbox.

Entisten Nuorten Majataloilta kutsuu laulamaan ja kohtaamaan kaikenikäisiä ihmisiä. Lapsille on järjestetty pyhäkoulu. Majatalon yhteislauluista vastaa Majatalon oma houseband. Tarjolla on kahvia sekä suolaista purtavaa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Juha Heinonen

Majataloillan puhujavieras Tiina Latva-Rasku on tamperelainen lähetystyöntekijä.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.