Teriskodin joulujuhla antoi joulumielen

Saimme kutsun Teriskodin joulujuhlaan. Pihalle saapuessamme jouluvalot suorastaan kutsuivat meidät sisälle taloon. Oi, miten lämmin ja ihana jouluinen tunnelma valtasi mielemme sisälle tullessamme. Sali oli koristeltu enkelein ja jouluvaloin, kuusi kaiken kruununa. Kaunis joulumusiikki soi taustalla. Kaikki asukkaat ja henkilökunta olivat pukeutuneet jouluisiin asusteisiin, oli enkeliä, tonttua ja joulupukkia.

Juhlan aluksi johtaja Kirsi Honkanen piti kauniin puheen joulun merkityksestä ja kertoi tietoa Teriskodista.

Sitten seurasi Jouluevankeliumi, joka sai liikutuksen mieleen. Joulunäytelmä oli todella hauska, esiintyjinä asukkaat ja henkilökuntaa. Eräs asukas kertoi joulupukista, onko hän todellinen. Se oli todella hauska ja humoristinen todennäköisyysluento. Saimme myös laulaa jouluisia yhteislauluja. Lopuksi oli kahvitarjoilu.

Joulujuhla oli mitä parhain, saimme joulumielen, jolla jatkaisimme jouluun. Harmi, ettei kouluissa enää nykyään ole kunnon joulujuhlia, sellaisia niin kuin tuo juhla. Siitä se jouluinen tunnelma lähtisi.

On todella ihana asia, että on Teriskoti. Aina siellä käydessämme on kuin tulisi kotiin. Henkilökunta ja asukkaat ovat todella ystävällisiä, tervehtivät ja juttelevat kuin olisimme vanhat tutut. Aina on kahvikin kuumana.

Toivoisimme, että Suomessa olisi Teriskodin kaltaisia paikkoja enemmän.

Tuhannet kiitokset Teriskodin asukkaille ja henkilökunnalle mielettömän lämpimästä ja ihanasta joulujuhlasta.

Maarit Salo

Heidi Kilpijoki

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.