Toijalan Pallo palasi voitokkaasti joulutauolta

Teppo Tenkanen saalisti neljä tehopistettä Topan kauden ensimmäisessä vierasvoitossa Tampereella. Arkistokuva: Jukka Koskinen

Tampereen piirin futsalin kakkosessa Toijalan Pallo-49 aloitti vuoden 2019 vierasvoitolla. Akaalaiset kaatoivat loppiaissunnuntaina 6. tammikuuta Ilves-Kissat 4–8 (1–3) -lukemin Tampereen Kaupin Sport Centerissä.

Tämä Topan kymmenes ottelu tämän kauden sarjassa toi joukkueelle ensimmäisen vierasvoiton. Topa vei hienokseltaan peliä avausjaksolla. Toisen jakson alkajaisiksi Ilves-Kissat tuli tasoihin reilussa puolessatoista minuutissa. Hyvällä jalalla liikkeellä ollut Topa teki tyylikkäästi kuitenkin tarvittavan eron jakson edetessä.

Pisteitä Topalle tekivät Teppo Tenkanen 2+2, Aleksi Pirttijoki 2+0, Jirka Järvi 1+2, Ville Ojala 1+0, Joonas Pietikäinen 1+0, Joonas Thomas 1+0, Jesse Järvi 0+1, Jani Kirjavainen 0+1, Ere Salmi 0+1, Valtteri WähäVerkkomäki  0+1.

Seuraavassa ottelussa Topa kohtaa sarjataulukossa edellään olevan Nokian Palloseuran. Peli pelataan Toijalan Monitoimihallilla sunnuntaina 13. tammikuuta kello 16.

Elina Pirttijoki aloitti hattutempulla

Elina Pirttijoen maalimäärä futsalsarjassa nousi kuuteen. Kuva: Janne Pirttijoki.

Toijalan Pallo-49:n naisjoukkue aloitti oman kakkosen sarjan tämän vuoden ottelut, voitolla ja tappiolla. Joukkueen pelit lauantaina 5. tammikuuta Tampereen Kaupin Sport Centerissä alkoivat voitolla Tampereen Kisa Tovereista.

Kolme maalia ottelussa tehnyt Elina Pirttijoki aloitti hattutemppunsa rakentelun jo reilussa minuutissa. Essi Jokinen vastasi Topan 1–2-johtomaalista. Sitten Elina Pirttijoki tälläsi taukojohdon 1–3:een. Reilu minuutti ennen päätössummeria Pirttijoki päätti ottelun maalinteon. Pisteet menivät Topalle 2–4-voitolla.

Topan toinen ottelu oli Tampere Unitedia vastaan. Akaalaisten ote avausjaksolla oli vahva. Annsofi Kreivi ja Elina Pirttijoki veivät maaleillaan joukkueensa 2–0-taukojohtoon, mutta toinen pelijakso ei jatkunut Topan merkeissä. TamU tuli tasoihin, eikä sekään vielä riittänyt joukkueelle. 2–3-voittomaali tuli reilu minuutti ennen ottelun päättymistä. Tämä 2–3-voitto toi tamperelaisille sarjan avauspisteet.

Sarjan keskikastin yläpuolella olevan Topan seuraavat pelit pelataan vasta 10. helmikuuta. Joukkueella on jäljellä vielä kolme alkusarjan peliä.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.