Jaakko Leinonen vetää Akaan kaupunginjohtajaehdokkaiden yleisötentin

Jaakko Leinonen

Valtuuston puheenjohtaja Jaakko Leinonen (kok) vetää Akaan kaupunginjohtajaehdokkaiden yleisötentin. Kaikilla kaupunkilaisilla on mahdollisuus tulla kysymään ehdokkailta mielestään tärkeitä asioita keskiviikkona 16. tammikuuta. Tentti järjestetään Toijalan yhteiskoulun auditorissa ja se alkaa kello 17.

– On tullut niin paljon tällaisesta kyselyjä, muun muassa yrittäjiltä, että päätimme järjestää avoimen tentin. Nyt on kaikilla mahdollisuus tulla kysymään. Tämä on ainoa päivä, joka sopi kaikille ehdokkaille, kertoo puheenjohtaja Leinonen.

Akaan kaupunginjohtajakisassa ovat loppusuoralla Järvenpään talous- ja hallintojohtaja Antti Peltola, Pirkanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Pasi Mäkinen ja Pirkanmaan liiton sote- ja maakuntauudistushankkeen projektipäällikkö Riku Siren.

Jos kaikki menee niin kuin on suunniteltu, Akaan kaupunginhallitus tekee esityksen uudesta kaupunginjohtajasta kokouksessaan 15. tammikuuta ja valtuusto valitsee kaupunginjohtajan kokouksessaan 23. tammikuuta.

Akaan kaupunginjohtaja valitaan viiden vuoden määräajaksi. Edellinen kaupunginjohtaja Aki Viitasaari irtisanottiin tehtävästään 31. toukokuuta 2017.

 

Antti Peltola

 

Pasi Mäkinen

 

Riku Siren

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.