Topan pelit Futsal-cupissa päättyivät selvään tappioon

Teppo Tenkanen oli yksi Topan maalintekijöistä ottelussa Mad Maxia vastaan. Tenkanen pelaa myös jääkiekkoa valkeakoskelaisessa Kiekko-Ahmassa.  Arkistokuva: Jukka Koskinen

Valkeakoskelainen Mad Max oli tyly isäntä, kun Toijalan Pallo-49 vieraili heidän kotihallissaan Apialla. Joukkueet kohtasivat keskiviikkona 5.12. Futsal-cupin kolmannella kierroksella. Liigajoukkue Mad Max tyylitteli helppoon 10–3 (5–1) -voittoon.

Topa oli pudottanut edellisellä kierroksella liigajoukkue Pirkkalan Jalkapalloklubin. Toista yllätystä akaalaiset eivät onnistuneet tekemään. Tasoero oli selkeä, ja Mad Max hallitsikin molempia pelijaksoja selvästi.

Jesse Järven saama punainen kortti ei tilannetta juuri muuttanut, koska peli oli selvä jo ennen sitä. Järvi sai kortin jälkipelistä.

Topan maalintekijät olivat Jesse Järvi, Ilari Rantala ja Teppo Tenkanen. Maxin tähtipelaaja Justus Kunnas teki neljä maalia.

Ottelua seurasi lähes 130-päinen yleisöä.

PJK kaatui Monarilla

Topa jatkoi futsalpelejään sunnuntaina 9. joulukuuta Toijalan Monitoimihallilla. Futsalin Tampereen piirin kakkosen sarjapelissä Pirkkalan Jalkapalloklubin kakkosjoukkue oli täysin vastaantulija. Voittonumeroilla 11–5 (6–1) Topa nousi sarjassa neljänneksi.

Topa kohtaa seuraavaksi sarjataulukossa ylempänä olevan Vehmaisten Urheilijat. Peli pelataan Toijalan Monitoimihallilla 16. joulukuuta kello 16.30.

Topan naiset viidentenä

Toijalan Pallo-49:n naisjoukkue pelaa Tampereen piirin futsalin kakkosta. Joukkueita lohkossa on kymmenen. Neljästä pelistään Topan naiset ovat voittaneet kaksi, ja kahdesti on tullut tappio. Ylöjärven Ilveksen kakkosjoukkue on kärjessä kymmenellä pisteellä. Neljä seuraavaa on kuudessa pisteessä, ja Topa on yksi niistä. Sarja jatkuu 5. tammikuuta.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.