Vähävaraisille jaetaan ruokaa kymmenen kilon kasseissa Kylmäkoskella ja Viialassa

Loput EU-ruokakasseista jaetaan Akaassa lauantaina 8. joulukuuta. Ruoka-apu on tarkoitettu jaettavaksi vähävaraisille perheille ja henkilöille. Se sisältää muun muassa vehnä- ja sämpyläjauhoja, liha- ja hernekeittosäilykkeitä, hapankorppuja, maitojauhetta ynnä muita kuivaelintarvikkeita.

Jakotilaisuudet ovat kello 11–12 Kylmäkoskella Säästötalolla ja kello 13–14 Viialan Sampolassa. Toijalassa ei pidetä jakotilaisuutta, koska ruokakasseja ei todennäköisesti riitä kuin kahteen jakopaikkaan.

Ruoka jaetaan noin kymmenen kilon ruokakasseina niille, jotka tulevat jakotilaisuuteen. Tilaisuuksissa on kahvitarjoilu.

Ruoat jakaa Akaan yhteiskristillinen ruoka-apu, jonka tavoittaa numerosta 044 2443 733.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?