Kari Sulander jatkaa Viialan Eläkeläisten johdossa

Kari Sulander johtaa Viialan Eläkeläisiä.

Viialan Eläkeläiset valitsi syyskokouksessaan 13.11. yhdistyksen puheenjohtajaksi edelleen Kari Sulanderin ja varapuheenjohtajaksi Jukka Katajiston.

Hallitukseen valittiin Timo HeinoSisko Hiltunen, Raili Junnila, Terttu Laaksonen, Erkki Lahti, Pentti  Määttänen, Raija Nurminen, Tuovi Pukarinen, Pekka Renfors ja Pirkko Sulander sekä varajäseniksi Kaarina Heino ja Eeva Rantala. Toiminnantarkastajina jatkavat Heikki Hietala ja Pekka Taskila. Varalla ovat Jouko Ahonen ja Liisa Lehtimäki.

Muut toimihenkilöt valittiin 4.12. järjestäytymiskokouksessa, jossa oli mukana sekä vanha että uusi hallitus. Sihteeriksi valittiin Raili Junnila. Taloudenhoitajana jatkaa Pekka Renfors ja jäsensihteerinä Raija Nurminen. Matkavastaava on Kari Sulander ja kerhovastaavana Sisko Hiltunen.

Viialan Eläkeläiset kokoontuu Viialan Sampolassa tiistaisin leppoisan laulelun, kahvittelun ja viikoittain vaihtelevan ohjelman merkeissä. Torstaisin samassa paikassa askarrellaan ja pelataan bocciaa. Maanantaisin kuntoillaan vanhainkodilla.  Yhdistys ilmoittaa toiminnastaan Akaan Seudun MeNyt-palstalla.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?