Sommelon joulukonserteissa soi Hiljainen Gloria

Toijalan Nuorisoseuran sekakuoro Sommelo aloittaa joulun odotuksen perinteisesti kahdella konsertilla. Ne järjestetään tänä vuonna Viialan kirkossa maanantaina 10.12. kello 19 ja Akaan kirkossa keskiviikkona 12.12. kello 19.

Konserteissa kuullaan muun muassa tutut Arkihuolesi kaikki heitä, On hanget korkeat nietokset ja Varpunen jouluaamuna. Lisäksi kuoro on harjoitellut uutta ohjelmistoa kuten Sibeliuksen tuntemattomamman Joulupukki kolkuttaa -laulun ja Liisa Matveisen kauniit Joulun lintu ja Mummon enkelit.

Konsertin nimikkolaulu on Antti Nissilän Hiljainen Gloria: ”Tänä yönä sen kaikuun nukahtaa jos saa, satu suurempi maailmaa sielun rauhoittaa”.

Sommelo-kuoroa johtaa Marjukka Manner.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?