Poliisi ei kommentoi Köyvärintien tuoreita tapahtumia – aitaan ajoa edelsi ilmeisesti tappelu

Henkilöauton matka päättyi aitaan.

Poliisi selvittää parhaillaan Toijalassa Akaan pääkirjaston lähellä tapahtuneen onnettomuuden syitä. Jäljistä päätellen henkilöauto on tehnyt vauhdikkaan kaarroksen Kurisjärventien ja Köyvärintien välisellä hiekka-alueella, suistunut siitä viereisen kerrostalon nurmelle ja törmännyt ensin puuhun ja sitten aitaan.

Köyvärintien tapahtumat toivat paikalle poliisin, pelastuslaitoksen ja ensihoidon.

Heti tapahtuneen jälkeen, kahdelta iltapäivällä, paikalla oli niin ambulanssi, paloauto kuin poliisikin. Poliisi ja ensihoitajat kuulivat paikallaolijoita.

Akaan Seudun tietojen mukaan auto-onnettomuutta edelsi tappelu. Paikalla olleet lukuisat poliisit eivät kommentoineet tuoreita tapahtumia Akaan Seudulle millään tavalla, koska heillä ei kertomansa mukaan ollut vielä tietoa siitä, mitä tapahtui.

Pelastuslaitoksen edustajat selvittivät auton kuntoa onnettomuuspaikalla.

Pisimpään poliisin edustaja puhui paikalla olleen naishenkilön kanssa.

Jos auto ei olisi pysähtynyt aitaan ja penkkaan, se olisi saattanut jatkaa matkaansa suoraan kohti Toijalan yhteiskoulua, Akaan lukiota ja Toijalan Monitoimihallia. Iltapäivällä tie on monesti täynnä koulusta lähteviä lapsia.

Pelastuslaitos on luokitellut kello 13.50 sattuneen tapauksen pieneksi liikenneonnettomuudeksi.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.