VAAO sai kunniamaininnan laatupalkintokilpailussa

VAAOn tiimi vastaanottamassa huomionosoitusta: Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymän valtuuston puheenjohtaja akaalainen Jouko Rytkönen (vas.) sekä rehtori Raimo Alarova, kehitysjohtaja Janne Hietanummi, yhtymähallituksen varapuheenjohtaja Heikki Tyvi. Kuva: Pirjo Hauvala.

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Valkeakosken ammatti- ja aikuisopistolle (VAAO) kunniamaininnan laatupalkintokilpailussa. Ministeriön järjestämän vuotuisen kilpailun teemana oli tänä vuonna opiskelijoiden ja henkilöstön hyvinvointi. Teemalla haluttiin korostaa hyvinvoinnin merkitystä osana ammattiosaamista ja työssäjaksamista. Erityisteeman ohella arviointiryhmä kiinnitti huomioita toiminnan laatuun kokonaisuutena.

Rehtori Raimo Alarovan mukaan laatu on tiimityötä.

– Tässä työssä olemme kaikki mukana, henkilöstö ja luottamushallinto, opiskelijat, työelämä ja muut yhteistyökumppanit. Tämä huomionosoitus on kiitos teille kaikille, totesi Raimo Alarova kiitospuheessaan.

Laatupalkinnot myönnettiin kahdelle koulutuksen järjestäjälle; Etelä-Savon Koulutus Oy:lle ja Seinäjoen koulutuskuntayhtymälle.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?