Akaassa äänesti ennakkoon 713 henkilöä − seurakuntavaalien vaalipäivä on ensi sunnuntaina

Seurakuntavaalien ennakkoäänestys päättyi lauantaina. Akaan äänestyspisteissä kävi viiden päivän aikana ennakkoon äänestämässä yhteensä 686 akaalaista sekä 27 muiden seurakuntien äänestäjää eli yhteensä 713 henkilöä. Muilla paikkakunnilla äänestäneiden akaalaisten äänet tulevat postissa Akaan seurakuntaan tämän viikon aikana.

Akaan seurakunnassa äänioikeutettuja on noin 9730.

Seurakuntavaalien vaalipäivä on sunnuntaina 18.11. Vaalipäivänä voi äänestää ainoastaan oman seurakunnan nimeämässä äänestyspaikassa, joka Akaassa on joko Akaan kirkko, Kylmäkosken seurakuntatalo tai Viialan kirkko. Vaalipäivänä äänestyspaikat ovat avoinna kello 11–20.

Akaassa seurakuntavaaleissa valitaan 27 jäsentä kirkkovaltuustoon.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?