Pentti Salo haluaa seurakunnan pitävän yhteyttä tavalliseen ihmiseen

Pentti Salo äänesti perjantaina Akaan kirkossa. Äänestyspaikalla päivystivät kirkkoherra Ali Kulhia (vas.) sekä vaalitoimitsijat Sirpa Hämäläinen ja Asko Rauhanummi.

Seurakuntavaalien ennakkoäänestys päättyy lauantaina. Pentti Salo Toijalasta kävi perjantaina äänestämässä Akaan kirkossa. Salolle tärkeitä seurakunnassa ovat tavalliset asiat.

– Se, että tavallisiin ihmisiin pidetään yhteyttä, hän toteaa.

Perjantaihin kello 14:ään mennessä Akaassa ennakkoon oli antanut äänensä 591 ihmistä, joista Toijalassa oli äänestänyt 363, Kylmäkoskella 80 ja Viialassa 148. Viialan luku on torstaihin mennessä äänestäneiden määrä.

Akaan seurakunnan kirkkoherra Ali Kulhia arvioi, että ennakkoäänestäjien määrässä saatetaan jäädä hieman neljän vuoden takaisesta 850:stä.

Akaassa voi äänestää ennakkoon vielä lauantaina 10.11. Akaan kirkossa kello 9– 18. Seurakuntavaalien vaalipäivä on sunnuntai 18.11. Seurakuntavaaleissa saavat äänestää viimeistään vaalipäivänä 16 vuotta täyttävät evankelis-luterilaisen kirkon jäsenet.

Akaassa ehdokkaita ovat asettaneet Ilon kirkko ja Avoin seurakunta -valitsijayhdistykset. Ehdokkaita on yhteensä 51. Akaan kirkkovaltuustoon valitaan vaaleissa 27 jäsentä.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.