Briitta-Liisa Sinivuorelle esitetään jatkopestiä kaupunginjohtajan virassa toukokuun loppuun

Va. kaupunginjohtaja Briitta-Liisa Sinivuori osallistui elokuussa Viialan siirtokoulukampuksen avajaisiin. Paikalla olivat myös valtuuston puheenjohtaja Jaakko Leinonen (vas.), sivistyslautakunnan puheenjohtaja Mika Setälä ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Harri Rämö.

Akaan kaupunginhallitus esittää valtuustolle, että henkilöstöjohtaja BriittaLiisa Sinivuori hoitaa kaupunginjohtajan virkaa toukokuun 2019 loppuun mutta kuitenkin enintään siihen saakka, kun uusi kaupunginjohtaja aloittaa virassa.

Sinivuori on toiminut määräaikaisena kaupunginjohtajana kohta vuoden. Sitä ennen hän hoiti kaupunginjohtajan tehtäviä Aki Viitasaaren sijaisena. Viitasaari jäi sairauslomalle helmikuussa 2017, kun prosessi kaupunginjohtajan irtisanomiseksi käynnistyi. Valtuusto irtisanoi Viitasaaren kaupunginjohtajan virasta toukokuussa 2017.

Valtuuston päättämästä irtisanomisesta seurannut valitusprosessi on viivästyttänyt uuden kaupunginjohtajan valintaa. Hämeenlinnan hallinto-oikeus hylkäsi erottamisesta tehdyt valitukset lokakuussa. Uuden kaupunginjohtajan viran haku päättyy 5.12.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>