Briitta-Liisa Sinivuorelle esitetään jatkopestiä kaupunginjohtajan virassa toukokuun loppuun

Va. kaupunginjohtaja Briitta-Liisa Sinivuori osallistui elokuussa Viialan siirtokoulukampuksen avajaisiin. Paikalla olivat myös valtuuston puheenjohtaja Jaakko Leinonen (vas.), sivistyslautakunnan puheenjohtaja Mika Setälä ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Harri Rämö.

Akaan kaupunginhallitus esittää valtuustolle, että henkilöstöjohtaja BriittaLiisa Sinivuori hoitaa kaupunginjohtajan virkaa toukokuun 2019 loppuun mutta kuitenkin enintään siihen saakka, kun uusi kaupunginjohtaja aloittaa virassa.

Sinivuori on toiminut määräaikaisena kaupunginjohtajana kohta vuoden. Sitä ennen hän hoiti kaupunginjohtajan tehtäviä Aki Viitasaaren sijaisena. Viitasaari jäi sairauslomalle helmikuussa 2017, kun prosessi kaupunginjohtajan irtisanomiseksi käynnistyi. Valtuusto irtisanoi Viitasaaren kaupunginjohtajan virasta toukokuussa 2017.

Valtuuston päättämästä irtisanomisesta seurannut valitusprosessi on viivästyttänyt uuden kaupunginjohtajan valintaa. Hämeenlinnan hallinto-oikeus hylkäsi erottamisesta tehdyt valitukset lokakuussa. Uuden kaupunginjohtajan viran haku päättyy 5.12.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?