Topaa moukaroitiin Parolassa

Tuntui kuin olisi panssarivaunuilla yli ajeltu, saattoivat jotkut Toijalan Pallo-49:n pelaajat tunnustaa lauantain 3. marraskuuta pelatun ottelun jälkeen.

Akaalaiset kohtasivat futsalin kakkosen sarjaottelussa Parolan Juteininkeskuksen liikuntahallissa Parolan Visan. Visa tykitti vieraat kumoon 12–4 (8–1). Peli oli käytännössä ohi jo avausjakson puolivälissä, kun kotijoukkueella oli 5–0-johto. Topan kavennuksen 5–1:een teki Ville Ojala.

Topa oli aika aseeton kautta ottelun. Visan nuori joukkue liikutti palloa varsin vahvasti eritoten avausjaksolla. Kahteen peräkkäiseen maaliin vieraat pystyivät 9–2-tilanteen jälkeen. Rumat olivat lukemat, eikä niissä ole selittelemistä. Sarja on toki alkuvaiheessa, eikä vielä ole johtopäätösten aika.

Uutta yritystä pisteiden tekoon tarjotaan isänpäivänä. Sunnuntaina 11. marraskuuta Topan vieraaksi saapuu Ikaalisten Urheilijat. IkU on nollakerholainen kahden pelatun pelin jälkeen. Peli alkaa Toijalan Monitoimihallilla kello 16.

Topan pistemiehet lauantaina olivat Ville Ojala 2+1, Jesse Järvi 1+0, Aleksi Pirttijoki 1+0, Janne Hevonoja 0+2, Tuomas Kallioinen 0+1.

Naisten kakkonen sekä miesten viitonen alkavat viikonloppuna

Tampereen piirin futsalsarjoista starttaavat tulevana viikonloppuna naisten kakkonen sekä miesten viitonen. Naisten kakkosessa Toijalan Pallo-49 lähtee sarjaan selvällä tavoitteella. Viime kauden seitsemättä sijaa pyritään parantamaan, eikä tavoite ole lainkaan liian kova. Ryhmä on vuotta kokeneempi, ja yhteishenki pursuaa vahvaa näyttämisen halua. Viime kauden tapaan joukkueita on sarjassa kymmenen.

Tulevana sunnuntaina Topa pelaa Toijalan Monitoimihallilla kaksi ottelua. Kello 9.15 on vastassa Parkunmäen Apassit ja kello 13 vastaan asettuu FC Nokia/2. Monitoimihallilla pelataan yhteensä neljä naisten peliä.

Viitosessa Akaata edustaa yhdistelmä TP-49 Veikot. Tämä yhdistelmäjoukkue aloittaa sarjapelinsä tulevana lauantaina. Vieraskentällä kohdataan FC Kangasala. Tässäkin sarjassa joukkueita on kymmenen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?