Akaan lähetyslounas täyttää 50 vuotta

Akaan seurakuntasalissa järjestetään sunnuntaina 11.11. kello 11.30–13.30 lahjoitusvaroin toteutettava lähetyslounas. Akaan seurakunnassa on toteutettu lähetyslounasta 50 vuotta, ensimmäisen kerran syksyllä 1968.

Lounaan yhteydessä on myös arpajaiset, joiden tuotto menee myös lähetykselle.

Seurakuntavaalien yhteydessä Akaan seurakunnassa järjestetään vaalikeräys varsinaisena vaalipäivänä 18.11. ja ennakkoäänestyspaikoilla. Kerättävät varat käytetään lasten ja nuorten sekä naisten koulutukseen ja syrjäytymisen ehkäisemiseen suomessa ja kehitysmaissa.

Järjestävinä tahoina ovat Kirkon Ulkomaanapu, Suomen Lähetysseura, Pipliaseura ja Kirkkopalvelut.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?