Akaan 13. Joulupuu-keräys on nyt käynnissä

Joulupuu löytyy muun muassa K-Supermarket Akaan aulasta.

Akaan Nuorkauppakamari toteuttaa jälleen Joulupuu-keräyksen Akaassa. Keräys järjestetään alueella jo 13:nnen kerran. Keräys suoritetaan yhteistyössä Akaan seurakunnan, kirjastojen, K-Supermarket Akaan, Viialan K-market Maukkaan sekä Kodin ilo -sisustustavaraliikkeen kanssa.

Joulupuu on Nuorkauppakamareiden ympäri Suomea järjestämä hyväntekeväisyyskeräys. Sen tavoitteena on levittää jouluiloa myös niille lapsille, joiden läheisillä ei ole mahdollisuutta toteuttaa heidän lahjatoiveitaan.

Keräykseen voi osallistua kahdella tavalla. Lapsen lahjatoivekortin voi käydä noutamassa Toijalan kirjaston, Viialan kirjaston tai Kylmäkosken Kodin ilo -liikkeen Joulupuusta. Lahjatoivekortista selviää lahjan saaja (esimerkiksi tyttö 3 vuotta). Paketoitu lahja lahjatoivekortin kera palautetaan kirjastoissa tai Kodin ilo -liikkeessä oleviin keräyspisteisiin viimeistään 30.11. Lahjat menevät suoraan seurakunnan jakamana niitä tarvitseville lapsille ilman välikäsiä tai kuluja.

Toinen tapa auttaa on tehdä ruokalahjakorttilahjoitus vähävaraiselle perheelle Viialan K-Market Maukkaassa tai K-Supermarket Akaassa. Näistä K-kaupoista löytyy myös Joulupuu, joiden oksilla olevia lahjakortteja ladataan kassalla haluamallesi summalle. Ruokalahjakortit lahjoitetaan lapsiperheisiin neuvoloiden kautta.

Keräysaika on 5.–30.11. Keräystä suojelee akaalainen naisfutisjoukkue Mesimimmit.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?