Kylmäkosken Mailan pöytätennismestari Maija Valtonen osallistui huippupelaajien tapaamiseen

Suomalaisen naispöytätenniksen huippunimiä 1960-luvulta -90-luvulle: Vasemmalla Maija Valtonen (kolme naisten kaksinpelin SM-kultaa), Liisa Järvenpää (10), Monica Portin (os. Grefberg, 2) ja Sonja Grefberg (9). Eri kilpailuluokissa nelikko saavutti parisataa SM-kultaa, joista Maija kolmisenkymmentä. Kuva: Jukka Nieminen

Kylmäkosken Mailaa pöytätenniksessä menestyksekkäästi edustanut Maija Valtonen (o.s. Nieminen) osallistui lauantaina 27.10. Helsingissä kutsutilaisuuteen miesten ja naisten kaksinpelin Suomen mestareille kautta aikain. Mestareita oli paikalla runsaat 20. Tilaisuus liittyi Suomen Pöytätennisliiton 80-vuotisjuhlaan, jossa Maija Valtoselle luovutettiin liiton hopeinen ansiomerkki.

– Oli upeaa tavata jo hieman ikääntyneitäkin pöytätennisystäviä ja kilpakumppaneita vuosien varrelta. Olen pitkäaikaisen kilpakumppanini ja ystäväni Liisa Järvenpään kanssa ollut kyllä yhteyksissä kilpa-ajoista saakka ja tapaammekin parikin kertaa vuodessa, kertoi Valtonen mukavasti sujuneiden juhlallisuuksien jälkeen.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>