Akaa-Volley kärsi Rovaniemelläkin 3–2-tappion

Yleispelaaja Enderwin Herrera valittiin  Akaa-Volleyn parhaaksi pelaajaksi, kun joukkue kohtasi perjantaina Rovaniemellä Team Lakkapään.

Akaa-Volleyn mestaruusliigajoukkueen kärsivällisyyttä testataan kauden alussa ihan tosissaan. Joukkue pelaa kierros toisensa jälkeen tasaisia kamppailuja, mutta kolme viimeistä niistä on päättynyt niukkaakin niukempaan tappioon. Perjantai-illassa takkiin tuli Rovaniemellä paikalliselle Team Lakkapäälle lukemin 3–2 (22–25, 25–23, 21–25, 25–21, 15–11).

– Emme näköjään osaa voittaa. Tälläkin kerralla ottelu oli tasainen, mutta meillä ei vaan kantti kestänyt loppuun saakka, tunnusti Akaa-Volleyn passari Ville Juntura ottelun jälkeen.

Rovaniemeläiset olivat panostaneet syöttöihin ja onnistuivat siinä hyvin. Akaa-Volleyn vastaanotto onnistui joukkueelle harvinaisesti alle 40 prosentin tarkkuudella.

– Pitää arvostaa kotijoukkueen syöttöpeliä. Se oli tosi vahvaa tänään. Jälleen teimme liikaa virheitä. Totta kai niukka tappio on henkisesti raskas, mutta toisaalta pitää muistaa, että saimme kuitenkin yhden sarjapisteen vieraspelistä, tasapainoili Akaan valmentaja Oliver Lüütsepp.

Kokenut yleispelaaja Enderwin Herrera on viimeisten pelien aikana kannatellut Akaa-Volleyn peliä. Rovaniemellä Eddie palkittiin joukkueensa parhaana. Eikä saldossa 23/+17 mitään hävettävää olekaan. Venezuelalainen selvisi viisieräisestä kamppailusta ilman suoria hyökkäysvirheitä.

Tälläkin kerralla Akaa-Volleylle oli tarjolla jopa kolme pistettä, kun se johti ottelun neljättä erää alussa neljällä piisteellä. Mutta niin vaan kotijoukkue rutisti väkisin ohi ja lopulta otteluvoittoon.

Lauantaina Akaa-Volley kohtaa yhden ennakkosuosikeista Savo Volleyn Kuopiossa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?