Marko Lehmusvirta joutui taipumaan Jori Simolalle Valppaan sulkapalloturnauksessa

Sekanelinpelin avoimen luokan palkitut, ykkösinä Auno Tolonen ja Susanna Hakala, toisina Mikko Heikkinen ja Sonja Lius. Mikko Vuorinen.

Jyväskyläläinen Parkanon Sulkapalloilijoita edustava Jori Simola otti tuplan Toijalan Valppaan sulkapallon SSAB-turnauksen avoimessa luokassa. Simola voitti sekä kaksinpelin että nelinpelin. Myös sekanelinpelissä Simola oli palkintopallilla sijoittuen toiseksi.

Miesten avoimesta luokasta muodostui erittäin tasainen ja tasokas. Luokan kaksinpelin finaalissa olivat vastakkain Simola ja Valppaan Marko Lehmusvirta. Ottelusta muodostui henkien taistelu, ja kaikki erät päättyivät 21-19. Ensimmäisen voitti Lehmusvirta ja kaksi seuraavaa Simola.

Nelinpelissä Parkanon sulkapalloilijoita edustavat Simola ja Mikko Heikkinen voittivat kolmieräisessä ottelussa Valppaan Marko Lehmusvirran ja Tommi Silvastin erin 21-17, 14-21, 21-14.

Sekanelinpelin finaalin Valppaan Susanna Hakala ja Auno Tolonen veivät niukasti Valppaan Sonja Liuksen ja Mikko Heikkisen nenän edestä 23-21, 21-18.

Heidi Vilpas voitti tiukan finaalin

B-luokka sujui Valppaan pelaajien hallinnassa. Kaksinpelin valtias oli Tommi Silvasti, joka voitti Hämeenlinnan Markus Laineen finaalissa selvin numeroin 21-16, 21-12.

Sen sijaan naisten finaalissa käytiin tiukka kolmieräinen ottelu voitosta Valppaan Heidi Vilppaan ja Savon Sulan Kerttu Keräsen välillä. Ensimmäisen erän Keränen vei selvästi 21-12. Toisessa erässä Vilpas sai juonesta kiinni ja vei sen 21-17. Kolmatta erää edettiin piste pisteeltä, ja lopussa Vilpas oli vahvempi 22-20.

Toisen voittonsa Vilpas otti sekanelinpelissä parinaan seurakaveri Mikko VuorinenKerttu Keränen ja Valppaan Pasi Salhoja kaatuivat 21-16, 21-11.

C-luokassa Raision Henri Johansson voitti finaalissa Tampereen Eetu Koivun 2-1.

Naisten nelinpelissä Valppaan Helena Kämärä parinaan Tapiolan Sulan Nhung Nguyen voitti finaalissa Tampereen Pauliina Niskasen ja Vantaan Tuula Ryhäsen 22-20, 17-21, 21-19.

Myös miesten nelinpelissä käytiin tiukka finaali. Siinä Tero Innala ja J-P Uchanoff voittivat Valppaan H-P Viitasen ja Sulkasetin Eetu Koivun 22-20, 18-21, 21-15.

Harrasteluokassa miesten kaksinpelissä Kari Grönholm voitti finaalissa Valppaan Arttu Mäntysaaren 2-0. Naisten vastaavan luokan vei Sulkasetin Leena Puranen ja toinen oli Nhung Nguyen.

Miesten nelinpelissä ottivat toisen voittonsa Tero Innala ja J-P Uchanoff. Toiseen tilaan joutuivat tyytymään Kari Krönholm ja Pete Nurmi. Sekanelinpelin voittivat Valppaan Päivi ja Kari Lehmusvirta. Tiukassa finaalissa kaatuivat Pauliina Niskanen ja Tuomo Lunnikivi 2-1.