Toijalan Valppaan neljä esitystä palkittiin mitalein Joy Games -tapahtumassa

Sikuriinat palkittiin kultaisilla tapahtumamitaleilla. Vasemmalta Kamilla Peräkivi, Elli Penkki, Katja Kuoppa, Siiri Rautio ja Lara Raittinen. Kuvat Toijalan Valpas.

Toijalan Valppaan tanssiryhmät osallistuivat 27.10 Turun Logomossa järjestettyihin TUL Joy Games -mestaruuskilpailuihin.

Valppaalla esityksiä oli kuusi. Alle 10-vuotiaiden sarjassa kilpailivat Sikuriinat tanssillaan Joo joo joo. Sikuriinojen tanssi oli täynnä energiaa ja iloa. He saivatkin huikeat aplodit ihanalle esitykselleen. Sikuriinat-ryhmässä on myös erityislapsia. Sikuriinat saivat mukaansa kultaiset tapahtumamitalit.

10–12-vuotiaiden sarjassa kilpaileva ryhmä Angles näytti taitojaan koreografialla Shoulders of Sorrow. Angles-ryhmän tanssi oli taitava, ja he tanssivat sen hyvin. Mitaleja heille ei kuitenkaan tullut.

12–14-vuotiaiden sarjassa kilpaillut ryhmä Demons esitti tanssin Ei mitään minne piiloutua. Esitys oli taitava ja yhdenmukainen. Muut joukkueet veivät kuitenkin palkintosijat.

Kiertopalkinto Akaaseen

Pi-Pi esitti sijoittui tansillaan Pimeet Pinkwiinit sarjassaan toiseksi. Ryhmässä tanssivat Lea-Tuulikki Kuusisto (vas.), Saija Roininen, Outi Penkki ja Tanja Peräkivi .

Yli 30-vuotiaden sarjassa kilpaillut ryhmä Pi-Pi esitti tanssin Pimeet Pinkwiinit, joka sai saivat yleisön nauramaan. Pi-Pi sijoittui sarjassaan toiseksi.

12–14-vuotiaiden Duoshow-sarjassa kilpailivat Daniel Raittinen ja Peppi Kiuru esityksellään Riidoissa. Tanssi onnistui hyvin, ja pari sijoittui sarjassaan ensimmäisiksi. Ensimmäisiksi sijoittuivat myös 16–18-vuotiaiden Duoshow-sarjassa kilpailleet Netta Sievola ja Hilja Sihvonen dramaattisella tanssillaan Älä hengitä.

Toijalan Valpas sai Turusta mukaansa mitalit neljästä esityksestä. Seura sai myös Pentti Koskisen kiertopalkinnon. Pokaalin ojensi TUL:n nuorisovastaava Jarkko Tenkula, joka kehui Valppaan iloista energiaa, tunnollista mukana olemista, toisten tsemppaamista, suurta ikäjakaumaa esityksissä ja koko porukan yhteistyötä.