Toijalan Pallo kärsi maalin tappio Nokialla

Tampereen piirin futsalin kakkosessa Toijalan Pallo-49 pelasi sunnuntaina 28. lokakuuta tämän kauden toisen sarjapelinsä. Ottelussa Nokian Palloseuraa vastaan tämän kotihallissa vieraat kärsivät maalin tappion. Lopputuloksena oli 5–4 (1–1) -voitto NoPS:ille.

Avausjaksolla molemmat maalasivat kerran. Vieraat 0–1-johtoon jo toisella minuutilla vei Ere Salmi Janne Hevonojan syötöstä. Kotijoukkueen tasoitus tuli viisi minuuttia ennen taukoa.

Topa aloitti maalinteon toisellakin jaksolla. Vieraat 1–2 johtoon vei Jesse Järvi. Alustuksen tähän maaliin teki 1+2-tehot kirjauttanut Tuomas Kallioinen. NoPS oli jatkossa tehokkaampi siirtyen 4–2-johtoon. Tuomas Kallioinen kavensi Jesse Järven passista 4–3:een. Ratkaisut tulivat viimeisen peliminuutin aikana. NoPS siirtyi 5–3:een, mutta Topa tuli vielä maalin päähän. Teppo Tenkanen maalasi, ja Kallioinen syötti.

– Tänään jäätiin telineisiin, eikä terävyyttä ollut riittävästi, Topan joukkueenjohtaja Pasi Rantanen tiivisti ottelun.

Topan sarjaottelut jatkuvat vieraspelillä lauantaina 3. marraskuuta kello 11.30 Parolan Juteinikeskuksessa, jossa joukkue kohtaa Parolan Visan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?