Nuorisokuoro Aurora ja Vox Vanajaen naislaulajat esiintyvät Viialan kirkossa

Aurora-kuoro esiintyi viime keväänä Tsekinmaalla.

Sunnuntaina 28.10. kello 18 on Viialan kirkossa konsertti, jossa esiintyvät hämeenlinnalainen nuorisokuoro Aurora ja nuorten aikuisten sekakuoro Vox Vanajaen naislaulajat Ismo Savimäen (Vuoden kanttori 2018) johdolla sekä Akaan Nuorisokuoro Heikki AliLöytyn johdolla. Pianistina on Kimmo Tapanainen.

Aurora on Hämeenlinna-Vanajan seurakunnassa toimiva noin 30-jäseninen nuorisokuoro. Vox Vanajae on noin 50-jäseninen nuorten aikuisten sekakuoro, joka esittää myös sekä mies- että naiskuoromusiikkia. Viialassa esiintyvät kuoron naislaulajat. Vuonna 2010 Vox Vanajae – silloin Vanajan nuorisokuoro – valittiin Yleisradion Vuoden nuorisokuoroksi.

Molemman kuoron ohjelmistoa leimaa monipuolisuus: kuorot laulavat sekä klassista että kevyempää musiikkia eri aikakausilta. Kuorojen mittavimpia ponnistuksia on ollut viime vuonna kantaesitetty musiikkidraama Luther!, joka on nähtävissä Youtubessa. Viialan konsertissa Aurora esittää pääosin kevyehköä hengellistä musiikkia ja Vox Vanajae muun muassa Ola Gjeilon sävellyksen Tundra. Konsertti kestää vajaan tunnin. Konserttiin on vapaa pääsy.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?