Leijona Futsal hävisi Ilvekselle ja voitti Sievin

Jukka-Pekka Jyrämö luovutti perjantaina kapteeninnauhan seuraajalleen Jussi Nyströmille. Kuva Leo Hynninen

Futsal-Liigassa Leijona Futsal aloitti viime viikonloppuna kauden myös kotipelien osalta. Ensin perjantaina Ilves oli Toijalan Monitoimihallilla niukasti parempi maalein 1–2 (0–1), mutta vahinko otettiin sunnuntaina takaisin. Sievi kaatui kotihallissa komeasti lukemin 6–3 (2–1).

Perjantain ottelu alkoi juhlavasti. Leijona Futsalin pitkäaikainen kapteeni JukkaPekka Jyrämö lopetti uransa liigatasolla viime kauteen, ja seura kunnioitti historian ykköspelaajaansa jäädyttämällä pelinumeron viisi.

Jyrämö pelasi Leijona Futsalissa 263 ottelua Futsalin ykködivarissa sekä liigassa, ja ison kasan piirinsarjan pelejä päälle. Tällä kokemuksella jo kehtasi ojentaa perjantaina juhlallisin menoin kapteeninnauhan eteenpäin Jussi Nyströmille.

Perjantain ottelussa kotijoukkue oli kenttätapahtumissa niskanpäällä. Aina paremmuutta ei kuitenkaan saada näkymään tulostaululla, ja nyt kävi näin. Ilves puolusti koko ottelun, taidolla ja tuurillakin. Kehno viimeistely tarjosi tamperelaisille voittosauman, ja sen he myös käyttivät. Loppulukemat siis 1–2 (0–1) Tatu Ahosen vastatessa kotijoukkueen ainoasta maalista.

Sievi kaatui selvin numeroin

Juhana Jyrkiäinen osui sunnuntaina kahdesti, ja on ampunut jo viisi maalia tällä kaudella. Kuva Tuukka Nyström

Sunnuntaina Leijona Futsal latasi vielä perjantaitakin enemmän taistelua peliin, ja tällä kertaa kova yritys myös palkittiin. Yasar Elbeller sekä Juhana Jyrkiäinen osuivat kahdesti, ja Jovan Stankovic sekä Mika Jussila kerran, kun Sievi kaatui selkein lukemin. Myös maalivahti Kasper Kangas saa olla erityisen tyytyväinen päiväpuhteeseensa, tosin koko joukkue ansaitsee hatunnoston taistelustaan.

– Olen iloinen joukkueen puolesta, että saimme kovan työn näkymään myös tulostaululla. Saimme arvokkaita henkilökohtaisia onnistumisia, ja nämä kantavat jatkossa varmasti taas hedelmää, joukkueen päävalmentaja Stankovic kommentoi taiston tauottua.

Kahden kotipelin jälkeen on vieraspelien vuoro. Vierasputki alkaa tulevana lauantaina Espoosta, jossa vastassa on kauden loistavasti aloittanut GFT. Sen jälkeen tie vie vielä Pirkkalaan PJK:n vieraaksi sekä Ouluun Tervareiden vieraaksi, ennen kuin Leijona Futsal palaa kotihalliinsa liigapelien osalta.

Yasar Elbeller pääsi tuulettamaan kahdesti sunnuntain voitossa. Kuva Tuukka Nyström

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?