Etta otti kauden ensimmäisen voittonsa Akaa-Volleyn kustannuksella – Sauli Sinkkonen liittyi kuusikkoon neljännessä erässä

Enderwin Herrera oli Oulussa hyvällä pelipäällä (16/+9). Kuvassa yleispelaaja päättää näyttävän hyökkäyksen kolmen metrin viivan takaa.

Akaa-Volleyn ja Lentopalloseura Ettan kohtaaminen lauantaina Oulussa oli kaksijakoinen taistelu. Ensimmäinen erä oli tasaista pelailua aina ratkaisupalloihin saakka. Lopussa kotijoukkue sai nostettua hyökkäystehonsa vierailijoiden tappioksi.

Toista erää Akaa-Volley vei alusta saakka kohtuullisen selkeällä erolla. Kolmas alkoi siitä, mihin toinen päättyi, mutta kääntyi kuitenkin Ettalle Akaa-Volleyn virheiden myötä. Ja neljäs oli sanalla sanoen akaalaisittain hieman murheellinen erä. Ja kuin veistä haavassa kääntääkseen Etta otti neljä näyttävää torjuntapistettä erän lopussa.

Lopputulos 3–1 ja etenkin eräpisteet 19–25, 25–17, 22–25, 18–25 todistavat ottelun ylä- ja alamäistä.

Akaa-Volleyn parhaana palkittu Joni Mikkonen (19/+8) harmitteli ottelun loppua.

– Viimeinen erä oli meiltä kamala. Siksi nyt päällimmäisenä tunteena on ärtymys. Ottelun puoliväli oli molemmin puolin nautittavaa palloilua, mutta sitten lässähti. No, ei voi mitään. Etta ansaitsi tänään kolme pistettä.

Oliver Lϋϋtsepp antaa neuvoja Sauli Sinkkoselle, joka tuli Akaa-Volleyn kuusikkoon mukaan vasta neljännessä erässä. Kolmessa aiemmassa maajoukkuepelaaja kävi kentällä vaihdosta.

Oliver Lϋϋtsepp kumarsi hänkin Ettan suuntaan.

– Etta pelaa virheetöntä ja kärsivällistä lentopalloa, aivan kuten meidänkin pitäisi. Kotijoukkue onnistui siinä tänään paremmin. Me teimme liikaa hölmöjäkin virheitä. Jatkopalloissa pitää olla huolellisempi.

Ettan valmentaja Olli Kuoksan ilme pysyi kauden ensimmäisestä voitosta huolimatta peruslukemilla.

– Otteemme paranee koko ajan. Omien virheiden määrä putosi edellisestä ottelusta puoleen, ja se riitti voittoon. Toki voitto teki hyvää, mutta silti nyt pitää mennä nöyrästi eteenpäin.

Akaa-Volleyn riveihin viikolla liittynyt maajoukkuepelaaja Sauli Sinkkonen tuli Akaa-Volleyn kuusikkoon mukaan vasta neljännessä erässä. Kolmessa aiemmassa Sinkkonen kävi kentällä vaihdosta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?