Joukko akaalaisia yrityksiä poistettiin kaupparekisteristä

Patentti- ja rekisterihallitus poisti syyskuussa kaupparekisteristä osakeyhtiöitä ja osuuskuntia, jotka ovat jättäneet tilinpäätöksen ilmoittamatta. Osakeyhtiön ja osuuskunnan täytyy laatia tilinpäätösasiakirjat jokaiselta tilikaudelta ja ilmoittaa ne kaupparekisteriin. Ilmoitus täytyy tehdä, vaikka toimintaa ei ole tilikauden aikana harjoitettu.

Poistomenettely koski sekä toimivia että toimimattomia osakeyhtiöitä ja osuuskuntia.

Akaalaisista yrityksistä poistettiin Airosteel Oy, Kiinteistö Oy Alventie 20, Jarkko Tyvijärvi Oy, Kiinteistö Oy Koivukatu 2, Kuukkelikaltio Oy, Laave Oy, Largior Oy, Pissmatic Oy, Secrit Solutions Talous Oy, Sininen Tuuli Oy, Toijalan Talohuolto Oy ja Veikko Nordström Oy.

HEI, LÖYSIT TIMANTIN!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.

Uusi käyttäjä, luo itsellesi tunnukset, niin pääset aloittamaan ilmaisen kokeilujakson.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>