Nuorten Jukola järjestetään vuonna 2021 Valkeakoskella

Vuoden 2021 Nuorten Jukola suunnistetaan Valkeakoskella. Nuorten Jukolan johtoryhmä on myöntänyt tapahtuman järjestelyoikeuden Valkeakosken Hakan suunnistusjaostolle.

Nuorten Jukola on vuosittain elokuussa järjestettävä 7-osuuksinen nuorten viestisuunnistuskilpailu, johon osallistuu noin 180 joukkuetta. Viestiin osallistuu 11–18-vuotiaita suunnistajia Suomesta ja naapurimaista. Se on yksi Suomen Suunnistusliiton nuorten päätapahtumista.

Kilpailu tullaan järjestämään Valkeakoskella, mutta lopullinen kilpailumaasto julkaistaan vasta lähempänä tapahtumaa.

Valkeakosken Hakan suunnistustoiminta täyttää 40 vuotta vuonna 2021. Nuorten Jukola on suunnistettu vuodesta 1986 lähtien, mutta Hämeessä vain yhden kerran. Tapahtuma järjestettiin Tampereella vuonna 2010.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?