Akaan Lux sai kaupunkilaiset liikkeelle

Ensimmäistä kertaa järjestetty Akaan Lux -valotaidetapahtuma onnistui yli odotusten. Valotaidetta ja ilotulitusta saavuttiin kuulaana perjantai-iltana 5. lokakuuta katsomaan ympäri Akaata ja kauempaakin. Liikkeellä oli pitkälle toista tuhatta tapahtumasta kiinnostunutta.

Akaan Luxin järjesti paikallislehti Akaan Seutu yhteistyökumppaneineen. Tapahtuman taiteellisen johtajan Minna Poluksen mukaan ajatuksena oli luoda tapahtuma, jossa yleisö kohtaa taiteen ilman markkinahumua. Pimeästä ja valojen ääreltä kuulunut iloinen puheensorina vahvisti, että tavoitteessa onnistuttiin.

Akaan Lux huipentui Akaan Seudun tarjoamaan ilotulitulitusnäytökseen, jota tehosti peilityyni Nahkialanjärven pinta.

Valokuvat Tero Laihanen

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?