Kaksitoista akaalaista päättäjää pyytää anteeksi: ”Lasten ja henkilökunnan terveydelle on aiheutettu haittaa kaupungin toiminnalla”

Tarkastuslautakunnan tilaama tavarantarkastus Keskustan koulun peruskorjaushankkeesta on valmistunut ja jaettu meille luottamushenkilöille sähköpostiin keskiviikkoiltana. Kiwa Inspecta Oy:n raportista käy selkeästi ilmi, että Akaan kaupunki tilaajana on epäonnistunut pahasti Keskustan koulun peruskorjauksessa.

Suositeltuja tutkimuksia ja korjaustoimenpiteitä ei ole toteutettu tarvittavassa laajuudessa. Tästä johtuen rakennus on käyttökelvoton. Haluamme omasta puolestamme syvästi pahoitella tapahtunutta. On anteeksiantamatonta, että lasten ja henkilökunnan terveydelle on aiheutettu haittaa kaupungin toiminnalla. Nöyrimmät anteeksipyyntömme.

Teemme kaiken voitavamme, että jatkossa vastaavaa ei pääse tapahtumaan. Akaan kaupungin menettelytavat sisäilmaongelmien ratkaisemiseksi ovat kehittyneet huomattavasti Keskustan koulun remontin jälkeen. Haluamme edistää toimintatapojen kehittämistä ja avointa vuorovaikutusta ongelmien ratkaisemiseksi edelleen.

Akaassa 5.10.2018

Heli Einola-Virtanen (ps), Sari Lapinleimu (kok), Inka Loppi (sd), Heli Piirainen (vas), Mervi Pulkkinen (kesk), Janita Puomila (kok), Sami Rajala (kok), Saija Roininen (sd), Mika Rupponen (sd), Mika Setälä (kd), Maija Toivonen (kok), Kirsi Vaittinen (sd)

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.