Viialan Peli-Veikkojen P11-junnut voittivat kotikentällään

Viialan Peli-Veikot voitti P11-ikäryhmän turnauksen (keskellä). Hopealle sijoittui FC Haka (vas.) ja pronssille TPV (oik.). Kuva: Samu Jouppi.

Vuonna 2007 ja 2008 syntyneet juniorit täyttivät Viialan pelikentät lauantaina 22.9. Junnupäiväturnaus pelattiin Haihunkosken nurmella sekä pallokentän tekonurmella. Ottelut käynnistyivät kello 9, ja finaali pelattiin kello 15. Säätiedotus lupasi päivälle myrskysäätä, mutta lopulta ottelut voitiin pelata melko aurinkoisessa, joskin tuulisessa säässä.

Tekonurmella pelasivat 2007 (P11) -syntyneiden ikäryhmä. Joukkueet olivat Viialan Peli-Veikot, Ilves, FC Kangasala, Toijalan Pallo-49, FC Vapsi, FC Haka, TPV, FJK sekä Y-Ilves.

P11-sarjan mitalit menivät Viialan Peli-Veikoille, FC Haka-junioreille sekä TPV:lle. Viialan Peli-Veikkojen joukkue ihastutti yleisöä hienolla pelillään. ”Punaiset Hurmurit” voittivat alkulohkonsa maalierolla 15–0. Loppuottelussa vastaan asettui Haka-junioreitten joukkue, joka sekin kaatui luvuin 3–0.

Haihunkoskella pelasivat 2008 (P10) -ikäryhmä, jonka joukkueet olivat ViiPV, Pyry, Liverpool FC, JanPa, Ilves, Loiske, Y-Ilves sekä TP-49. P10-sarjan mitalistit olivat Ylöjärven Pallo, Janakkalan Pallo sekä Toijalan Pallo-49.

FC Hakan pelaajat palkittiin hopeamitaleilla.

Viialan Peli-Veikkojen kapteeni Samuel Salmi vastaanotti joukkueensa voittopokaalin.

P10-joukkueiden turnauksen voitti Ylöjärven Ilves (keskellä), hopeamitalit menivät Janakkalan Pallolle (vas.) ja pronssimitalit Toijalan Pallo-49:lle (oik.).

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?