Akaalaiset yritykset esittäytyvät Alihankintamessuilla

Akaan kaupunki ja paikalliset yritykset ovat mukana Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 25.–27.9. pidettävillä Alihankintamessuilla. Alihankinta kokoaa yhteen teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät. Suomen johtavassa teollisuuden messutapahtumassa on vuosittain liikkeellä noin 20 000 teollisuuden ammattilaista.

Akaalaiset yritykset esittäytyvät A-hallissa osastolla A805. Mukana ovat myös yrityksiä palvelevien oppilaitosten edustus sekä kuntien yrityspalvelut. Akaasta osastolla ovat tavattavissa teollisuuden mittatarkkoja työvälineitä valmistava Akaan Työvälinepalvelu Oy, yritysten LED-ratkaisuihin erikoistunut Finlight Group Oy , teollisuuden erilaisia kokonaisratkaisuja tarjoava Kumera Machinery Oy, kestävää muovia teollisuudelle valmistava Leomuovi Oy, vanerinmyyntiä- ja jalostusta tekevä Vaneriliike Lahdenmäki Oy sekä raskaan puujalostusteollisuuden teriä valmistava TKM TTT Finland Oy

Messuarvonnassa voi voittaa lahjakortin paikalliseen lähiruokayritykseen. Akaa osallistuu messuille yhteistyössä Valkeakosken kaupungin ja Urjalan kunnan kanssa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?