Akaan keilahallissa vietetään Kaikki keilaa -päivää

Keilailuun pääsee tutustumaan maksutta Akaan keilahallissa sunnuntaina 30. syyskuuta. Urjalan Eläkkeensaajat vieraili keilahallissa helmikuussa.

Akaan keilahalli järjestää yhteistyössä keilaseura Akaan Keilan kanssa sunnuntaina 30. syyskuuta Kaikki keilaa -keilailupäivän. Päivän tarkoituksena on tutustuttaa ihmiset kaupungin keilahalliin ja keilailuun harrastuksena.

Hallamäentiellä Toijalassa sijaitsevalla Akaan Keilahallilla on Kaikki keilaa -päivänä avoimet ovet kello 12–16,  jolloin keilaaminen on maksutonta. Tapahtumaan ei voi tehdä ratavarausta.  Mikäli kaikki radat on varattu, pelaamaan pääsee jonottamalla.  Keilaus tapahtuu sarja kerrallaan.  Päivän aikana ”salaisen sarjan” heittäneelle on luvassa yllätyspalkinto.

Tapahtuman järjestäjien mukaan keilailu on sopiva harrastus ikään, sukupuoleen tai kuntotasoon katsomatta. Keilahalli toimii tänä vuonna perustetun Akaan Keilan kotihallina. Tapahtumassa seuran edustajat esittelevät seuran toimintaa sekä kertovat muun muassa lokakuussa alkavasta lasten keilakoulusta.

Tapahtumassa on kahvi-, mehu- ja höyrymakkaratarjoilu.  Kärjenniemen Taikaponit ovat paikalla kello 15–16.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?