Tiistaiseuran teemana oman tiensä kulkijat

Jostakusta ihmisestä sanotaan joskus melkeinpä ihastellen, että hän oli tai on sellainen ”oman tiensä kulkija”. Perässähiihtäjät ja laumasielut ovat oma lukunsa, onneksi sentään moni ihminen kantaa juuri tuota leimaa: oman tiensä kulkija.

Tuossa toteamuksessa on jotakin yksilöllisyydestä, kokemusmaailman rikkaudesta, omaperäisyydestä ja itseydestä. Oman tiensä kulkija ei katso juuri sivuilleen ja etsi yleisön hyväksyntää – hänelle riittää tunto siitä, että on uskollinen omalle itselleen ja jopa elämänkatsomukselleenkin, ajattelivat siitä muut mitä tahansa.

Seniorituvalla Toijalan Kirkkotori 6:ssa kokoontuvassa Tiistaiseurassa tiistaina 18.9. kello 15 ajatustenvaihdon ja keskustelun aiheena on juuri tämä omintakeinen, itselleen uskollinen oman tiensä kulkeminen. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>