Heitä hyvästit rengashuolille – Akaan RengasCenter palvelee nopeasti ja sujuvasti

Ilari (vas.) ja Ville Käpylä kertovat rengasvaihtoehdoista Kalle Lampiselle.

Toijalassa Hallamäentiellä sijaitseva perinteinen rengasliike Akaan RengasCenter sai toukokuussa uudet omistajat. Yrityksen toimitusjohtajana toimii Ville Käpylä, ja hänen veljensä Ilari Käpylä on ottanut hoitaakseen RengasCenterin myyntipisteen.

Henkilöautoonsa uusia renkaita hankkivan ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan, sillä Akaan RengasCenterin varastosta löytyy reilusti renkaita yleisimmissä kokoluokissa. Erikoiskokoja Ville ja Ilari tilaavat paikan päälle pääsääntöisesti seuraavaksi päiväksi.

Akaan RengasCenter tarjoaa yhteistyökumppaneidensa kanssa laajan valikoiman auton erikoisvarusteluun tarkoitettuja osia, kuten madallus- ja alustasarjoja. Rengassesongin ulkopuolella asennustyö onnistuu nopeasti. Myös erikoisvanteita löytyy jokaiseen makuun, vain mielikuvitus on rajana.

Tärkeä osa Akaan RengasCenterin palveluvalikoimaa on renkaiden kausisäilytys, jota Ville ja Ilari ovat kehittäneet palvelemaan asiakkaiden tarpeita entistäkin paremmin. Hyvissä ajoin ennen lumentuloa yrityksen asiantunteva henkilökunta tarkistaa säilytykseen jätetyt renkaat ja ilmoittaa, mikäli uusille renkaille on tarvetta. Asiakkaan valitsemat renkaat laitetaan vanteille, tasapainotetaan ja jätetään odottamaan hänelle sopivaa vaihtoajankohtaa.

– Tällä tavoin saamme vaihdettua renkaat nopeasti ja sujuvasti. Normaalin ajanvarauslinjan lisäksi avaamme säilytysasiakkaille oman linjan, jossa renkaita vaihdetaan alle non-stoppina. Pelkästä renkaiden vaihdosta selviää noin vartissa, Ilari sanoo.

Ilari (vas.) ja Ville Käpylän mukaan Akaan RengasCenteristä löytyy renkaita joka lähtöön.

Myös muut kuin säilytysasiakkaat voivat helpottaa renkaanvaihtotuskaansa tuomalla uusimisen tarpeessa olevat renkaansa etukäteen liikkeeseen, jolloin vaihtaminen sujuu nopeasti.

Akaan RengasCenterin sesonkiaika alkaa heti ensilumen tultua. Sesonkiaikana yrityksessä painetaan pitkää päivää ja myös lauantaisin pidetään ovet auki. Villen mukaan renkaiden vaihdon suhteen ennakointi kuitenkin kannattaa, sillä talvirenkaat eivät kärsi, vaikka ne vaihtaisi jo ennen kuin teillä on lunta. Ajan renkaiden vaihtoon voi yrityksestä varata vaikka heti.

Perämoottori keväällä valmiina vesille

Henkilöauton renkaiden lisäksi Akaan RengasCenter myy renkaita esimerkiksi traktoreihin, puimureihin ja kuorma-autoihin. Raskaan kaluston rengasvalikoima löytyy verkkokaupasta, josta voi tilata myös erikoisrenkaita esimerkiksi mönkijöihin ja ajettaviin ruohonleikkureihin. Renkaille saa asennuksen joko Akaan RengasCenteristä tai sen yhteistyökumppaneilta.

– Meiltä saa ratkaisun kaikenlaisiin rengashuoliin, Ville lupaa.

Akaan RengasCenter on paljon enemmän kuin pelkkä rengasliike.

– Me teemme autoihin ilmastointihuoltoja, öljyhuoltoja sekä iskunvaimentimien vaihtoja. Huollamme myös pienkoneita kuten ruohonleikkureita ja perämoottoreita. Tarvittaessa voimme käydä hakemassa pienkoneen meille huoltoon Akaan alueelta, Ilari kertoo.

Mikäli perämoottorille ei ole talvisäilytyspaikkaa, löytyy ratkaisu Akaan RengasCenterin säilytyspalvelusta.

– Meille voi tuoda perämoottorin säilytykseen syksyllä ja hakea sen keväällä huollettuna ja valmiina vesille. Säilytystilat ovat lämpimät, joten pakkanen ei pääse tekemään moottorille pahojaan. Lisäksi asiakkaan ei tarvitse keväällä jonottaa saadakseen perämoottorinsa huollettua, Ville toteaa.

Erikoisvanteita löytyy jokaiseen makuun.

Ohjelma ennustaa renkaiden kulumisen

Raskasta kalustoa käyttäville yrityksille Akaan RengasCenterissä on tarjolla ainutlaatuinen palvelu. Villen ideoima ja kehittämä ennakoivan huollon One Stop Service -ohjelma ennustaa renkaiden kulumista sekä kerryttää ajoneuvojen huoltohistoriaa.

– Ajoneuvolle annetaan tietyt kriteerit ja liikennöintityypit. Ohjelma ennustaa renkaiden vaihdon ajankohdan. Jos autolla on esimerkiksi tulossa puolivuotishuolto, ohjelma näyttää pitäisikö huollon yhteyteen tilata uudet renkaat. Tällä tavoin huoltoja pystytään yhdistämään ja kalusto on mahdollisimman vähän pois käytöstä, Ville kuvailee.

Akaan RengasCenterissä vietetään avajaisia lauantaina 25.8. kello 10–14. Tuolloin liikkeessä on erinomaisia tarjouksia muun muassa renkaista ja pienkoneista. Lisäksi tarjolla on kahvia ja pullaa sekä viihdettä moneen makuun. Tervetuloa tutustumaan valikoimiin ja pitämään hauskaa koko perheen voimin!

Akaan RengasCenter

Osoite: Hallamäentie 3, 37800 Akaa

Puhelin: 03 542 1066

Verkkosivut: www.mr-myynti.fi

Sähköposti: rengasmyynti@mr-myynti.fi

Avoinna arkisin kello 9–17, sesonkiaikana myös lauantaisin kello 9–14.

Lisätietoja huollonhallintaohjelmasta löydät osoitteesta www.huollonhallinta.fi.

Verkkokauppaan voit tutustua osoitteessa www.mustastore.com.

Volkswagen Passattiin saatiin uutta ilmettä asentamalla korkeussäädettävä Jom-alustasarja, suurentamalla vannekokoa 18-tuumaiseksi ja asentamalla vanteille matalaprofiiliset renkaat.

Yrityksen valikoimiin kuuluu muun muassa ruohonleikkureita.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?