Laura Kortteisto valittiin rakennuttaja-asiantuntijaksi

Rakennusinsinööri (AMK) Laura Kortteisto Pirkkalasta on valittu Akaan kaupungin rakennuttaja-asiantuntijaksi. Hän siirtyy Akaaseen rakennusteknisen asiantuntijan tehtävistä Howden Finland Oy:stä.

Rakennuttaja-asiantuntijan tehtävä on määräaikainen jatkuen 31.12.2020:een asti. Tehtävään haki viisi henkilöä.

Kortteisto seuraa tehtävässä Suvi Hilskaa, joka siirtyy rakennuttajainsinööriksi Sastamalan kaupungin tilakeskukseen. Hilska aloitti työt Akaassa viime vuoden marraskuussa. Hilska kertoo, että vakituinen virka ja puoleen lyhenevä työmatka saivat hakeutumaan uuteen tehtävään. Hilska asuu Ikaalisissa.

Akaan kaupungin liikuntapaikkamestariksi on valittu Petri Elo Kangasalta. Elo on suorittanut liikuntapaikkamestarin ammattitutkinnon. Hän työskentelee Kangasalan kaupungilla liikuntapaikanhoitajana ja työnjohtotehtävissä.

Rakennuttaja-asiantuntijan ja liikuntapaikkamestarin valitsi Akaan tekninen johtaja Antti Kemi.

Akaan kaupungin rakennuttaja-asiantuntija Suvi Hilska palaveerasi tammikuussa Kylmäkosken entisen kirjaston purku-urakan tehneen RasiSystem Oy:n Jaakko Rasin kanssa kirjaston tontilla. Hilska aloittaa syyskuussa rakennuttajainsinöörin työt Sastamalan kaupungissa.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.