Perussuomalaisten Marko Kivi nousee Akaan valtuustoon

Perussuomalaisten valtuutettu Janika Rekola jättää Akaan valtuuston ja muut luottamustoimensa paikkakunnalta poismuuton johdosta. Hänen tilalleen valtuuston nousee samasta ryhmästä Marko Kivi.  Puolueen kolmanneksi varavaltuustetuksi nousee Tero Mäki.

Perussuomalaisten Marko Kivi seuraa Akaan valtuustossa Janika Rekolaa.

Janika Rekola oli myös teknisen lautakunnan, perusturvavaliokunnan ja Akaan ja Urjalan yhteistoiminta-alueen perusturvalautakunnan jäsen. Valtuusto valitsee hänelle seuraajat näihin tehtäviin seuraavassa kokouksessaan syyskuussa.

Varavaltuutettu Viivi Pajasmaa (kok) jättää myös luottamustoimensa Akaassa paikkakunnalta poismuuton johdosta. Valtuusto valitsee seuraajan hänelle yhteistoiminta-alueen perusturvalautakuntaan seuraavassa kokouksessaan. Kokoomuksen 7. ja 8. varavaltuutettu nousevat yhden sijan ylöspäin ja 8. varavaltuutetuksi nousee kuntavaalien tuloksen perusteella Milla Heinonen.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.