Puutarhaväläys: Lonkkaproteesista syntyi nuppi puutarhatontun sateenvarjoon

Kun Toijalassa asuvan Heimo Liukkosen piti keksiä pihalleen jotain jatkoa vanhan kantovalon tilalle, valotolpan virkaa toimittamaan asennettiin vanha Mersun kardaaniputki ja kivijalka täytettiin käytetyillä kiuaskivillä.

Lamppuun sovitettiin sairaalakäytöstä poistettu taitosvati. Puutarhatontun sateenvarjo on myös sairaalakäytöstä poistettu. Se on muotoiltu leikkauspöydän pylvään suojapellistä ja nuppi on lonkkaproteesista.

Onko sinulla pihassasi hyvä puutarhaväläys? Lähetä meille kuva osoitteeseen: toimitus@akaanseutu.fi. Voit myös kertoa, mistä olet saanut idean luovaan puutarhakoristeeseen ja miten se on toteutettu.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?